keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Kätkythälytin- Yhteistyö Emmu:n kanssa

Meille on tullut Nanny kätkythälytin suoraan laitteen maahantuojalta www.emmu.fi.


Esikoisen aikaan meillä ei ollut tälläistä käytössä, joten innolla odotan kuinka tämä toimii meillä. Esikoisen vauva aikaan heräilin vähän väliä tarkistamaan hengittääkö vauva vai ei. Tämä jatkuva heräily sai minut väsyneeksi. Imettäessäni istualleen pääni notkahteli ja torkahtelin. Myös maaten imettäessä nukahdin vauva tissillä. Usein sanotaan, että pitäisi nostaa vauva takaisin omaan sänkyyn imetyksen päätteeksi? Mutta entä kun äiti nukahtaa kesken imetyksen?
Nanny on turvallinen, laadukas ja helppokäyttöinen. Se on suunniteltu valvomaan vauvan hengitystä, jos vauvan hengitystiheys laskee liikaa laite hälyyttää äänekkäästi. Koska hälytys tulee aikaisin on vanhemmilla mahdollisuus antaa ensiapua ja kutsua apua paikalle.

Lisää tietoa tästä ihmelaitteesta voit  lukea www.nannysuomi.info sivuilta.Lyhyesti Nanny kätkythälyttimestä:  •  Turvallinen - sertifioitu lääkinnälliseksi laitteeksi - käytössä myös sairaaloissa.
  •  Helppokäyttöinen - koostuu vain kahdesta yksiköstä - ei monimutkaisia kytkentöjä
  •  Helppo ja turvallinen langallinen laite. Ei ota langattoman laitteen tapaan häiriöitä esim. radiosignaaleista.
  • Saattaa pelastaa lapsesi hengen.
  • Vanhemmat voivat levätä rauhassa lapsen nukkuessa - monitorissa vilkkuu vihreä valo vauvan hengityksen tahdissa.
  • Patjakoko markkinoiden suurin - tarvitset vain yhden patjan!
  • Takuuaika markkinoiden pisimpiä (takuu 2 vuotta)
  • Laite koostuu kahdesta yksiköstä; hälytyslaite sekä vauvan patjan alle asennettava herkkä sensoripatja, joka tarkkailee jatkuvasti lapsesi toimintoja.


Ensi vaikutelma:

Laitteen asennus on erittäin helppo ja ohjeet tulevat mukana. Meillä nukutaan ekat kuukaudet äitiyspakkauksen laatikossa, joten hälytin tuli laatikkoon patjan alle. Myöhemmin kun vauva on isompi siirretään laite pinnasängyn patjan alle. Myös monitorin paikkaa pitää vielä siirtää, koska esikoinen varmasti tykkää mennä räpeltämään sitä.
Monitoriin saa kaksi eri pituista johtoa mukana. Monitorin voi kiinnittää suoraan sängyn reunaan, josta sen näkee hyvin makuuhuoneessa. Pakkauksen mukana tulee myös tarroja, joilla monitorin voi tehdä omansa näköiseksi. Tulen kertomaan vauvan synnyttyä käyttökokemuksia laitteesta.


Postaus on tehty yhteistyössä www.emmu.fi kanssa, josta voit tilata Nanny kätkythälyttimen kotiisi turvaamaan vauvan ja teidän vanhempien unta, sillä laite valvoo sinun puolestasi. 

Onko teillä ollut kätkyhälytin? Minkälaiset kokemukset teillä on siitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...